Wednesday, 7 March 2012

Hidup Aku Bosan Tanpa Broadband...!!

ASSALAMUALAIKUM

pejam celik! pejam celik! pejam celik! dah setahun aku bersama broadband aku tuh....nama manja dia BB...

Saat-saat terakhir aku bersama BB aku, bila aku dah nak dekat final exam sem lepas....bila-bila aku connect kat laptop aku hanya cahaya hijau jer yang memancar....masa tuh aku tak paham kenapa dengan BB....aku tau aku tak bayar lagi bil BB tapi sekarang aku dah bayar.... "tapi BB kenapa kau masih pancarkan sinaran hijau???? kenapa kau tak dapat detect signal langsung???? kenapa?? kenapa??!!!"
  
Kalau masa BB sihat...BB pancarkan cahaya biru....masa tuh seronok sangat....!!! bukak pa pe pun cepat jer....nak main facebook ka....email kaa....YM kaaa...nak skype pun okeh jer....nak donload lagu?? video?? laju jer.....apa ntah lagi kalu aku nak layan video kat Youtube....ok sangat!!! tapi sekaranag tuh suma dah tak da....nak kata nak bukak google.com nak connect pun tak dapat, BB dah tak macam dulu....BB dah tak dapat nak detect signal....sedey sangat..!! aku rindu sangat dengan BB....bila bole kita bersama lagi?? hukhukhuk

No comments:

Post a comment