Saturday, 31 March 2012

Aku Kembali Aktif...!!

ASSALAMUALAIKUM...!!

yeeehaaaaaaaa...!!! aku dah langsaikan bil broadband aku... rupa-rupa nya asek tak ley connect tu sebab aku ada utang lagi  RM 2.15 hahaha buang karan tol..! anyway... disebabkan broadband aku dah hidup semula...jadi senang laaa kije aku pas nie.... daah tak yah aku nak lepak lab computer sebab nak update entry baru....yezzzzzaaaaaaa!!

kalau kawan aku baca entry nie... aku tau dah respon dia....

"ermmmm orang tuh dah update entry baru...yelaaa bb dah hidup kan..."

yezzzaaaaa! tepat sekali.... so hampa-hampa jangan nak perli-perli aku naaaa... lagi-lagi "hang"..! hahaha rasa tak aku tuju kat hg?? hehehe aku nak wat kerja TAXO tapi dah bukak tak terbuat pulak... wakakaka...

tu jer nak citer....wasalam..

last word from me Hidup Mau CooL...

No comments:

Post a comment