Thursday, 24 November 2011

Bila Aku Diam

ASSALAMUALAIKUM

apa maksud nya kalu aku diam?

1.  aku tak da mood...

2. aku stress.... 

3. banyak benda yang aku pikir....(padahal tak de penting pun, otak aku galak duk pikir)

4. aku tak mau join ngumpat (takot jadi fitnah)

5. aku perlukan ketenangan.....

6. mulut aku penat nak berkata-kata benda sia-sia (konon insaf laaa) hahaha

7. aku malas nak layan.....


apa patot anda lakukan??

dah aku tak layan tuh.... jangan laaa cakap lagi....aku tak larat laaa nak bagi respon.... dah aar kalu sembang aku jenis kena pandang muka....payah laaa kalu kena time aku malas kan....hahahhaha kang aku wat muka nyampah kang terasa lak.... aku asa bersalah cket kalu wat owg terasa nie....ehhhh ye ka?? hahaha ada aku kisah.....! aku perlukan ketenangan.....! bole bagi sedikit masa untuk aku?? terima kasih.....

No comments:

Post a comment