Tuesday, 11 October 2011

Penyakit Kritikal

ASSALAMUALAIKUM

Sedaq tak sedaq dah nak mid sem dah....
dan nak exam mid sem....
dah stat banyak report kena buat....
dah stat ada assignment.....
dah nak hampir ngan field work.....

Pastu......

dah stat cuti raya Haji....
dah stat kena pulun siapkan report Field Work.....
kena tempoh saki baki exam mid sem.....

Pastu...... 

dah banyak gilew asignment.....
dah banyak kena study.....
dah nak dekat final exam....
dah nak cuti......

Aku????

perasaan MALAS aku dah membuak2 melanda dalam benak hati ku ini.....tolong nyah kau dari sini...(bajet macam pasaan tuh bole blah macam tu jaaaa!!) hahahaha

No comments:

Post a comment