Friday, 15 July 2011

Pagi Jumaat Yang Suram

ASSALAMUALAIKUM

SELAMAT PAGI DUNIA...aku mulakan dengan ucapan salam...moga hidup anda sejahtera dirahmati Nya...hahaha aku bangun awal hari ni... hari Jumaat... patutnya aku cuti hari jumaat..tapi disebabkan aku dah cuti hari Ahad lepas so aku kena ganti balik hari Jumaat nie... 
Pagi-pagi dah hujan...aku bangun awal pun sebab adek aku kejot tadi minta tolong hantarkan dia ke sekolah kat Kangar... adooooooyyyy...mcam mana nak hantar???  dari rumah pergi sekolah dah setengah jam...balik rumah balik setengah jam,,, total satu jam pergi balik...aku nak masuk kerja 8.30... start gerak pukul 7...soalan nya berbaloi ke tidak Nadroul Afidi hantar adiknya?? hahahaha ini solana KBKK 20 markah

Akhirnya adik aku pergi gak sekolah dalam hujan tadi...kesian dia...huhuhu disebabkan awal lagi...aku pun on laa laptop..online...niat di hati nak download lagu tapi macam malas lak nak tunggu...internet rumah aku ni low bebenor... jadi aku pun add laaa kawan pasaraya aku...hahahaha Izyana Ishak... dia nie best gilew.. pala otak macam pala otak aku..kira masuk aaaar...hahaha kalu ada dia ngan ayuni aku tak laaa asa penat sangat...penat gelak ada aaar...lagi sowang nama Afikah... nie lagi sowang pala otak baik punyew....hahahha

Alamak...!!!! dah kul 8.30...aku dah lambta...sori wey....tak dapat habiskan..aku cau dulu...pa pe pun...Hidup Mau Cool..hahahha






No comments:

Post a comment